FIFA 20 PS4

slika proizvodaslika proizvodaslika proizvodaslika proizvodaslika proizvoda
Cijena za jednokratno plaćanje:
MPC:

549.00 kn

439.00 kn

-110.00 kn

Cijena za plaćanje na rate:
237.06 kn/mj.
Količina

Opis

⚽ FIFA 20 PS4


EA SPORTS FIFA 20 oživljava dvije strane najpopularnije sporedne stvari na svijetu tj. nogometa - prestiž profesionalne pozornice i potpuno novi autentični ulični nogometni doživljaj u EA SPORTS VOLTA, novome modu koji nogomet vraća na ulice.

Osvoji trofeje

Svjetska igra oživljava uz PlayStation 4, a FIFA se vraća u novu sezonu uz poboljšanu mehaniku lopte dok je u igri i izvan nje, za bolji doživljaj svakog trenutka na terenu. Stotine momčadi iz globalnih nogometnih liga i natjecanja uključujući UEFA Ligu prvaka nadohvat su ruke, a FIFA Ultimate Team nudi još više načina za sastavljanje momčadi snova.

Tu je i posve nov, autentičan stil uličnog nogometa. VOLTA FOOTBALL vodi te na igrališta uličnog nogometa diljem svijeta, od pothodnika u Amsterdamu preko kaveza u londonskom susjedstvu, pa do igrališta na krovovima Tokija.

Poboljšajte svoju igru uz Football Intelligence

Promijenite način na koji igrate uz poboljšanja fizike kretanja lopte, umjetnu inteligenciju u obrani i još mnogo toga. Preuzmite kontrolu nad loptom van igre uz osvježeni sustav vraćanja lopte u igru i ostavite igrače obrane za sobom uz novi mehanizam za ubrzano vođenje lopte. 

Slični proizvodi

Amadeus II d.o.o.

Kontaktirajte nas