PIONEER HDJ-CUE1BT-K

Šifra: 24350

Cijena za jednokratno plaćanje:

155,15€

Cijena za plaćanje na rate:

27,93€/mj.
Raspoloživo odmah

Detaljan opis

Moj stil, moj znak

Započnite svoje DJ putovanje sa HDJ-CUE1 slušalicama. Ove stilizirane DJ slušalice izgrađene su na DNA naših pro modela, ali dostupne su po znatno skromnijoj cijeni.

 

 

Iako su ove ulazne limenke naš najpristupačniji par do sada, one odgovaraju mnogim značajkama i značajkama kvalitete postavljenim u našoj paleti profesionalnih slušalica. Odaberite HDJ-CUE1 za profesionalni izgled, bogati zvuk, kompaktan i fleksibilan dizajn te visokokvalitetnu završnu obradu. Uživajte u specijalnom podešavanju zvuka naslijeđenom od pro-level HDJ-X5; savršeno čujete niske frekvencije u basu i kick bubnjevima kako biste mogli precizno miješati i točno znati što će vaši prijatelji čuti kad ispustite sljedeću pjesmu.

Odaberite svoju omiljenu iz niza boja kako bi odgovarala vašem individualnom stilu i slušajte glazbu u pokretu zahvaljujući ugrađenoj Bluetooth tehnologiji. Ako želite, možete se odlučiti i za žičnu verziju slušalica.

 

 

Iako su ove ulazne limenke naš najpristupačniji par do sada, one odgovaraju mnogim značajkama i značajkama kvalitete postavljenim u našoj paleti profesionalnih slušalica. Odaberite HDJ-CUE1 za profesionalni izgled, bogati zvuk, kompaktan i fleksibilan dizajn te visokokvalitetnu završnu obradu. Uživajte u specijalnom podešavanju zvuka naslijeđenom od pro-level HDJ-X5; savršeno čujete niske frekvencije u basu i kick bubnjevima kako biste mogli precizno miksati i točno znati što će vaši prijatelji čuti kad ispustite sljedeću pjesmu.Ako vas zanimaju bežične slušalice, pogledajte Bluetooth modele HDJ-CUE1. Uključujući sve iste značajke i Bluetooth tehnologiju koja vam omogućuje slušanje i reprodukciju u pokretu, dostupne su u nizu boja koje odgovaraju vašem individualnom stilu.

 

Main Features

Type

Closed, dynamic

Driver Units

40 mm dome type

Cord

1.2 m short coiled cable (1.8 m extended length)

What's in the box

1.2 m coiled cable (extended length 1.8 m)
USB charging cable 
Precautions for use
Instruction Manual (Quick Start Guide)

Specifications

Weight (without cord)

250 g

Maximum Input Power

2000 mW

Sensitivity

104 dB

Frequency Range

5 - 30000 Hz

Impedance

32 Ω

Bluetooth

Output

Bluetooth® Specification Class 2

Supported Codec

SBC, AAC

Version

Bluetooth® standard ver. 5.0
Brza i besplatna dostava za sve narudžbe
31 godina uspješnog poslovanja
Sigurna i povoljna kupovina iz udobnosti vašeg doma

Akcija dana

slika proizvoda

00:00:00 time left FOS Iridium 75W LED Beam L005418

514,00€

Dostupno još samo 12 kom.

Kontaktirajte nas

Prijavite se na našu mailing listu za dodatne popuste i novosti