APPLE MACBOOK AIR 13" (mqd32cr/a)

Šifra: 24879

Cijena za jednokratno plaćanje:

1.028,47€

Cijena za plaćanje na rate:

185,12€/mj.
Raspoloživo odmah

Specifikacije

Boja Srebrna
Brand Apple
Ekran 13.3"
Jamstvo 1 godina
Operativni sustav macOS
Pohrana 128 GB SSD
Procesor Intel Core i5
RAM 8 GB

Detaljan opis

MacBook Air se može pohvaliti petom generacijom Intel Core procesora s fantastičnom grafikom, baterijom koja traje cijeli dan,* iznimno brzom flash pohranom i sjajnim ugrađenim aplikacijama. Tanak je, lagan i dovoljno izdržljiv da ga možeš ponijeti kamo god kreneš — no i dovoljno snažan da napravi sve što želiš kada stigneš na odredište. 
 

  • aluminijsko kućište
  • autonomija baterije do 12h
  • težina svega 1,35kg

 

Baterija traje do 12 sati. Ti odlučuješ kada je kraj radnog dana. 

13-inčni MacBook Air radi do nevjerojatnih 12 sati između dva punjenja. Ujutro ga otvoriš uz prvu jutrarnju kavu i slobodno radiš do navečer. Bez potrebe za utičnicom. Kada dođe vrijeme za odmor i opuštanje, 13-inčni model pruža do 12 sati za gledanje filmova u iTunesima. A kako može i do 30 dana biti u stanju mirovanja, možeš ga tjednima ostaviti na miru i potom bez problema nastaviti s radom*.

Tanak. Lagan. Moćan. I spreman za sve.

Novi procesori Intel Core i5 i i7 pete generacije s grafičkim procesorom Intel HD 6000 dorasli su svakom zadatku. Od uređivanja fotografija do surfanja, sve ide nevjerojatno brzo. I sva je ta snaga smještena u unibody kućište tanko tek nevjerojatnih 1,7 cm i teško samo 1,35 kg.

Capture.JPG

 

 

Podrška za 802.11ac Wí-Fí. Nova generacija bežíčnog povezivanja.  

S najnovijom 802.11ac tehnologijom, MacBook Air odvodi Wi-Fi do neslućenih brzina. Spoji ga na 802.11ac baznu stanicu, uključujući i AirPort Extreme i AirPort Time Capsule, i doživjet ćeš bežične performanse 3 puta brže nego kod prethodne generacije bežičnog povezivanja. 802.11ac također povećava domet veze, što ti omogućuje puno veću slobodu pri radu.             Brza, 100% flash pohrana. Priprema. Pozor. Gotovo. MacBook Air dolazi s flash pohranom koja je do 17 puta brža od tvrdih diskova s 5400 okr/min, uobičajenih u prijenosnim računalima. Zato je sve što radiš brzo i responzivno. Osim toga, zahvaljujući flash pohrani i petoj generaciji procesora Intel Core, MacBook Air se čak i brže aktivira iz stanja mirovanja.  

Capture2.JPG

 

 

Moćne aplikacije. Odmah se baci na posao. I igru.

Svaki novi Mac standardno je opremljen aplikacijama Foto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers i Keynote. Pa tvoja kreativnost i produktivnost mogu doći do izražaja čim ga izvadiš iz kutije. S njim dobivaš i sjajne aplikacije za mailove, surfanje, slanje SMS-ova, FaceTime pozive, pa čak i aplikaciju za pronalaženje novih aplikacija.

Capture3.JPG

 

 

OS X El Capitan. Ljubav na prvi i svaki sljedeći klik.

OS X je operativni sustav koji ti omogućuje sve ono što radiš na svom Macu. Sa sustavom OS X El Capitan jednostavno je raditi i najnevjerojatnije stvari, a one svakodnevne pretvaraju se u pravi užitak. I on još k tome besprijekorno surađuje s tvojim aplikacijama i iOS uređajima.

Brza i besplatna dostava za sve narudžbe
31 godina uspješnog poslovanja
Sigurna i povoljna kupovina iz udobnosti vašeg doma

Akcija dana

slika proizvoda

00:00:00 time left VOGELS WALL 1120

35,70€

Dostupno još samo 18 kom.

Kontaktirajte nas

Prijavite se na našu mailing listu za dodatne popuste i novosti