iRobot Roomba Combo

Šifra: 25960

Cijena za jednokratno plaćanje:

340,00€

Cijena za plaćanje na rate:

61,20€/mj.
Raspoloživo odmah

Detaljan opis

 
 

iRobot Roomba Combo je 2u1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uza zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Roomba Combo je WiFi vezom poveziv s vašim mobitelom te uči vaše navike čišćenja i predlaže raspored prilagođen vašim potrebama. Predlaže i stvari koje vam možda uopće ne bi pale na pamet — poput dodatnog čišćenja u vrijeme sezone alergija — i daje vam korisne prijedloge.
Vodi računa o učinkovitom usisavanju i brisanju u jednom potezu, tako da vaš dom može svakodnevno imati čisti, svježi osjećaj koji želite. Možete zakazati i čišćenje u trenucima koji vam najviše odgovaraju.

Glavne prednosti Combo
Pruža učinkovito usisavanje i pranje podova u samo jednom obilasku,
da bi vaš dom mogao svaki dan biti čist i svjež. Možete napraviti raspored čišćenja koji vam najbolje odgovara.
Poduzeće iRobot ima više od 30 godina stručnog znanja i inovacija u robotici,
s više od 30 milijuna prodanih robota za kućanstvo po cijelom svijetu. Bilo da ste izabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobit će posebnu njegu koju trebaju.

Visokoučinkovito usisavanje – s pomoću četke za usisavanje u obliku slova V
i moćnim usisavanjem, uklanja prašinu, prljavštinu i naslage s tvrdih podova i tepiha.

Čisti, svježi podovi svaki dan
– Sustav za pranje podova koristi krpu od mikrovlakana posebne rebraste strukture. Čišćenje prilagodite odabirom jednog od tri načina brisanja.

Čisti okruženje vašeg životnog prostora
– Prepoznaje vaše navike čišćenja i predlaže raspored koji odgovara vašim potrebama. Također preporučuje stvari na koje sami možda uopće ne biste pomislili, na primjer dodatno čišćenje tijekom sezone alergija.

Čisto, a da niste pomaknuli prstom – Roomba Combo™
čisti vašu kuću – Robotski usisavač i perač podova čisti vaš dom na zvuk vašeg glasa zbog kompatibilnosti glasovne pomoči putem usluga Google Assistant i Alexa.* Kompatibilan je s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa.
Alexa i svi povezani logotipi su robne marke poduzeća Amazon.com ili njegovih podružnica. Google je robna marka poduzeća Google, LLC .
Ciljna i logična navigacija
– Inteligentna navigacija u ravnoj liniji koristi senzore za praćenje podova za ciljno i logično čišćenje podova u uređenim linijama.

Brza i besplatna dostava za sve narudžbe
31 godina uspješnog poslovanja
Sigurna i povoljna kupovina iz udobnosti vašeg doma

Akcija dana

slika proizvoda

00:00:00 time left PIONEER HDJ-1500-W

225,50€

Dostupno još samo 16 kom.

Kontaktirajte nas

Prijavite se na našu mailing listu za dodatne popuste i novosti