SAMSUNG GALAXY A15 5G 4/128 crni

Šifra: 31119

Cijena za jednokratno plaćanje:

189,00€

Cijena za plaćanje na rate:

34,02€/mj.
Raspoloživo odmah

Specifikacije

Baterija 5000 mAh
Boja Crna
Brand Samsung
Ekran 6.5"
Jamstvo 2 godine
Operativni sustav Android
Pohrana 128 GB
Prednja kamera 13MP
RAM 4 GB
Stražnja kamera 50MP + 5MP + 2MP

Detaljan opis

Super AMOLED zaslon od 6,5 inča na uređaju Galaxy A15 nudi živopisnu jasnoću čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti uz Vision Booster, glatko pomicanje s poboljšanom stopom osvježavanja od 90 Hz, poboljšanu svjetlinu do 800 nita i cjelodnevnu udobnost sa smanjenim plavim svjetlom zahvaljujući Eye Comfort Shield tehnologiji .

U pozadini je prikazan prekrasan krajolik pustinje. U prvom planu prikazana su dva Galaxy A15 uređaja, od kojih lijevi prikazuje ekran, a desni stražnju stranu. Krajolik se preklapa sa zaslonom uređaja s lijeve strane i prikazuje dva kamiona kako voze u pustinju. U donjem lijevom kutu prikazan je logotip Eye Care Display.

*Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.**Izmjereno dijagonalno, veličina zaslona je 6,5" u punom pravokutniku i 6,3" uzimajući u obzir zaobljene kutove. Stvarna vidljiva površina manja je zbog zaobljenih kutova i izreza kamere.***800 nita na HBM (način visoke svjetline).****Zaslon Galaxy A15 (SM-A155) dobio je Eye Care Certification od SGS-a na temelju njegovu sposobnost smanjenja štetnih učinaka plavog svjetla.

Uravnotežena jednostavnost

Dizajniran da ispuni. Galaxy A15 prikazuje svoju profinjenu estetiku kroz intuitivni okvir, sjajni stražnji poklopac i uredan raspored kamere. Dostupno u crnoj, plavoj i žutoj boji.

Prikazana su četiri uređaja Galaxy A15, a svi imaju stražnju stranu. Boje uređaja su, s lijeva na desno, plavo crna, plava, svijetlo plava i žuta.

*Dostupnost boja može se razlikovati ovisno o zemlji, regiji ili operateru.

Stvorite svoju snimku s više kamera

 

Prikazane su prednja i stražnja strana Galaxy A15 kako bi se prikazale njegove četiri višestruke kamere, uključujući prednju kameru od 13 MP, ultra široku kameru od 5 MP, glavnu kameru od 50 MP i makro kameru od 2 MP.

Pick your lens. Find your angle.

Vrijeme je da izrazite svoj svijet. Galaxy A15 može se pohvaliti glavnom kamerom od 50 MP za Vaše remek-djelo, ultraširokom kamerom od 5 MP i makrokamerom od 2 MP za pejzaže i krupne planove te prednjom kamerom od 13 MP za selfieje dostojne profilnih slika.

Prikazano je pet slika, a svaka slika ističe što je svaka kamera sposobna. Prekrasan krajolik rijeke koja teče kroz dolinu snimljen je glavnom kamerom od 50 MP. Portret žene koja sjedi i meditira na pristaništu pored vode, odjevena u crno i okrenuta, prikazan je dvaput, a jedna slika prikazuje širi kut kako bi se istaknula ultraširoka kamera od 5 MP. Detaljna slika jednog bijelog cvijeta snimljena je 2MP Macro kamerom. Selfie dviju nasmijanih žena snimljen je prednjom kamerom od 13 MP.

* Slika je simulirana i služi kao ilustracija.

Obavite zadatke uz poboljšane performanse

Vaš dan teče glatko uz osmojezgreni procesor za moćne performanse, dok prostrana memorija i mogućnosti pohrane drže Vaše podatke i sadržaje pri ruci.

Plavi mikročip s bijelim središtem prikazuje tekst 'Octa Core' u sredini. Zrake svjetlosti u raznim bojama skupljaju se iza mikročipa. 4GB/6GB/8GB memorije, 128GB/256GB memorije.

*Opcije memorije/pohrane i dostupnost mogu se razlikovati ovisno o zemlji, regiji ili operateru. **Dostupni kapacitet memorije/pohrane ovisi o unaprijed instaliranom softveru.

Ostanite u zoni s dvodnevnom baterijom

Više vremena za produktivnost uz bateriju od 5000 mAh (uobičajeno) koja traje 2 dana i brzo se puni uz superbrzo punjenje.

Galaxy A15 se puni na 72% baterije. Tekst iza uređaja velikim slovima glasi '5,000mAh'.

*Stvarno korisničko sučelje može biti drukčije. Slika simulirana u ilustrativne svrhe. ** Zidni punjač za superbrzo punjenje (25 W) prodaje se zasebno. *** Uobičajena vrijednost ispitana u laboratorijskim uvjetima treće strane. Uobičajena vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni kapacitet je 4900 mAh. **** Procijenjeno prema profilu upotrebe prosječnoga/uobičajenoga korisnika. Neovisna procjena tvrtke UX Connect Research provedena od 30. studenoga do 8. prosinca 2023. u Ujedinjenom Kraljevstvu na probnim inačicama modela SM-A156 pod zadanim postavkama i uz upotrebu Wi-Fi, LTE i 5G mreža Sub6 pojasa (NISU ispitane na 5G mreži s mmWave rasponom frekvencija). Stvarno trajanje baterije ovisi o mrežnom okružju, rabljenim funkcijama i aplikacijama, učestalosti upotrebe poziva i poruka, broju punjenja i mnogim drugim čimbenicima.

Imajte povjerenja u Samsung Knox Vault

Uz certifikat EAL5+, Samsung Knox Vault osmišljen je za čuvanje Vaših osjetljivih podataka, kao što su PIN-ovi, lozinke i uzorci, u zasebnoj pohrani otpornoj na neovlaštenu upotrebu radi zaštite od softverskih i hardverskih prijetnji koje uključuju napon, kvarove, visoku temperaturu i laser.

*EAL: Razina osiguranja evaluacije (CC, zajednički kriteriji) ** Sigurnosne značajke ili hardverska/softverska arhitektura sustava Samsung Knox Vault na Samsung Galaxy A seriji pametnih telefona može se razlikovati od onih na Samsung Galaxy vodećim uređajima uključujući S seriju, Z seriju, S FE seriju pametnih telefona i Tab S seriju tableta lansiranih od 2021. nadalje. *** Dostupnost sustava Samsung Knox Vault može se razlikovati ovisno o modelu uređaja.

 

Prikazan je zlatni mikročip koji izgleda kao da je zatvoreno staklo. U središtu mikročipa nalazi se logotip Samsung Knox Vault, a crvena laserska zraka odbija se od staklenog kućišta.

Dulje ostanite ukorak s napretkom tehnologije

U ponudi s do 4 generacije nadogradnji OS-a i 5 godina sigurnosnog održavanja Vaš Galaxy A15 5G dulje ostaje nov.

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. ** Navedena pravila nadogradnje operativnog sustava i sigurnosnih ažuriranja podložna su promjenama.

 

Dva Galaxy A15 u plavo crnoj boji su jedan pored drugog. Na zaslonu prvog uređaja je ikona OS Update. Na zaslonu drugog uređaja prikazuje se ikona Knox Advanced Setting. Nadogradnje OS-a do 4 puta, Sigurnosna ažuriranja do 5 godina.

Brza i besplatna dostava za sve narudžbe
31 godina uspješnog poslovanja
Sigurna i povoljna kupovina iz udobnosti vašeg doma

Akcija dana

slika proizvoda

00:00:00 time left SBOX PLB-3422T

11,00€

Dostupno još samo 12 kom.

Kontaktirajte nas

Prijavite se na našu mailing listu za dodatne popuste i novosti