ACER Aspire 3 NX.KSJEX.006

Šifra: 31295

Cijena za jednokratno plaćanje:

519,00€

Cijena za plaćanje na rate:

93,42€/mj.

Raspoloživost potrebno provjeriti

Specifikacije

Boja Srebrna
Brand Acer
Ekran 15.6"
Grafika AMD Radeon Graphics
Jamstvo 2 godine
Operativni sustav DOS
Pohrana 512 GB SSD
Procesor Amd Ryzen 7
RAM 16 GB

Detaljan opis

Odaberite za rad spreman Aspire 3 s najnovijim procesorima serije AMD Ryzen™ 70001 dizajniranima za praktičnu višezadaćnost i produktivnost. Ovo je jednostavno obiteljsko računalo spremno za rad kad god ste i vi spremni.
Award Image
Award Image
Award Image
Award Image
Performanse spremne za sve
Performanse spremne za sve
Računalo Aspire 3 spremno je za rad s najnovijim procesorima iz serije AMD Ryzen™ 70001 s Radeon™ grafikom – idealno za cijelu obitelj, s fokusom na performanse i produktivnost. Savršeni su za veću količinu rada, učenja ili igre.
Bolje toplinske performanse
Zahvaljujući površini ventilatora većoj za 78 %, moći ćete uživati u naprednim toplinskim performansama i 17 % većem kapacitetu odvodnje topline3. Omogućavaju dulje, učinkovitije radne sesije dok niste priključeni na strujnu mrežu4.
Bolje toplinske performanse
Dizajn sa svrhom
Dizajn sa svrhom
Uz elegantan metalni poklopac1 koji je dostupan u novim živopisnim bojama1, Aspire 3 lakši je i tanji no ikad dosad, s 1,6 kg1 i 18,9 mm1. Osim toga, dugotrajna baterija članovima obitelji omogućava dulji rad između dva punjenja.
Zaslon
1080p FHD1 zaslon savršen je za povremeno pretraživanje interneta i streaming videozapisa te omogućava prikaz izoštrenih, detaljnih slika. Uz Acer BlueLightShield™ možete smanjiti razine izloženosti vas i vaših najmilijih plavom svjetlu.
Zaslon
Povezivanje
Povezivanje
Povežite se i punite svoje najnovije uređaje preko potpuno funkcionalnog USB Type-C priključka. Osim toga, Wi-Fi 61,2 i HDMI 2.1 donose povećanu produktivnost i funkcionalnost za čitavu obitelj.
Brza i besplatna dostava za sve narudžbe
31 godina uspješnog poslovanja
Sigurna i povoljna kupovina iz udobnosti vašeg doma

Akcija dana

slika proizvoda

00:00:00 time left SBOX PLB-3446T

14,00€

Dostupno još samo 9 kom.

Kontaktirajte nas

Prijavite se na našu mailing listu za dodatne popuste i novosti